Gandriuko Kuko kelionės po Lietuvą!

kukas_virs_II knygele_virselis_NEW KUKAS_IIIm

   Norime pasiūlyti labai gražias ir nebrangias knygas skirtas vaikams iki 8 metų.
      „Gandriuko Kuko kelionės po Lietuvą“ – tai pasakos apie Kuko keliones, kuriose jis patirs daug įdomių nuotykių, sutiks vis naujus pasakų veikėjus.  Gandriukas vaikams nuotaikingai papasakos savo nuotykius ir drauge supažindins su įdomiausiomis ir žinomiausiomis gimtinės vietomis. Pasakas kūrė Rasa Kuncaitė, iliustracijos –Gintarės Markevičienės, redaktorė – Jūratė Zailskienė.
    Pirmosios knygutės pasakose gandriukas Kukas aplanko Vilnių, Kernavę, Uteną, Zarasus ir Molėtus, antrosios – Trakus, Rumšiškes, Birštiną, Prienus, Kauną, trečiosios – Panevėžį, Pasvalį, Rokiškį, Kėdainius ir Anykščius, ketvirtosios –  Vilkaviškį, Jurbarką, Druskinkus, Šakius ir Varėną bei supažindina vaikus su svarbiausiais šių vietovių turistiniais, gamtiniais, istoriniais objektais.
Prie kiekvienos pasakos pateikti ir paaiškinti sunkesni žodžiai, knygelės II viršelyje įdėtas Lietuvos žemėlapis su pažymėtomis vietovėmis, kuriose lankėsi gandriukas Kukas, knyga iliustruota su pasakos siužetu susijusiomis spalvotomis iliustracijomis.
   Gandriukas Kukas – kitoks gandriukas. Vos išmokęs skristi jis ir norėjo skristi – ne bet kur, o virš Lietuvos!

Knygelės kaina  2,50 € (32 psl., celofanuoti viršeliai, formatas: 27 cmx21 cm) su pristatymu. (Pirmoji knyga jau išparduota). Rašyti jzdarbai@gmail.com, tel. pasiteirauti: +37069958535
https://www.facebook.com/supliusu.eu/

Leave a Reply